Farurile unui BMW negru l-au trimis pe un bărbat să-și ucidă soția. Crima trebuia comisă la ora 3 și 19 minute

830

Un clujean (51 de ani) şi-a ucis soţia (49 de ani) în împrejurări ciudate. Cei doi au venit la casa părintească din comuna Geaca pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi, bărbatul şi-a sunat fratele şi l-a anunţat că şi-a strangulat soţia.

„Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin ştrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Cei doi soţi locuiau în Cluj-Napoca, dar au venit la casa parintească a femeii, în localitatea Lacu, pentru că joi urmau să taie porcul. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”, relaează Dejeanul. Acesta a mai spus că şi-a ucis femeia când când un BMW de culoare neagra a parcat în fata casei şi a facut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.