Fără precedent! Robu face praf politica PNL din ultimii ani!

727

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu a atacat politica partidului din ultima perioadă, spunând că liberalii s-au distanțat de lucrurile pe care le așteaptă românii, devenind „paraleli” cu agenda cetățenilor. Totodată Robu spune că s-a săturat să vadă cum liderii liberali resping toate proiectele PSD, chiar dacă sunt bune, doar pe motiv că sunt adversari politici.

„Eu nu sunt mulțumit de prestația PNL de câțiva ani încoace. Am spus-o în interiorul partidului. Este vorba despre prestația partidului, nu de oameni. Sunt nemulțumit că nu văd din partea PNL de câțiva ani încoace un fir roșu de acțiune. Nu văd nimic pro activ din partea noastră, ci mereu ieșire pentru negarea a tot ce vine de la PSD. Vorbesc aici inclusiv de negarea unor lucruri bune care vin de la PSD. Este stupid să credem că un partid de mărimea PSD vine numai cu prostii. Vine și cu lucruri bune și nu e corect”, a declarat Nicolae Robu la România TV.

Totodată Robu spune că liberalii s-au distanțat de așteptările și de necesitățile României, acesta fiind principalul motiv al decăderii electorale a partidului.

„Ne decredibilizăm în fața cetățenilor dacă noi negăm totul numai pentru că vine de la adversari. Când vine ceva bun, nu trebuie să ieșim să lăudăm noi lucrul acela, dar să lăsăm să se întâmple. Nu trebuie doar să criticăm. Trebuie să venim cu lucruri de substanță, cu lucruri pe care țara le necesită, cetățenii le așteaptă. Noi n-am mai rezonat cu așteptările cetățenilor, de aceea am căzut electoral. Ne-am îndepărtat de agenda cetățeanului, am fost paraleli. PSD-ul a profitat de acest lucru”, a completat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ