Accident ca în filme la Arad! Cum arată mașinile după coliziune!

2065

Un accident spectaculos a avut loc vineri seara în jurul orei 19.30, pe străzile cartierului Bujac, la intersecţia străzilor Ilarion Felea cu Baba Novac.

Un autoturism marca BMW cu număr de înmatriculare de Anglia ataşate pe maşină şi o plăcuţă cu numere provizonii de Timiş în parbriz, s-a ciocnit violent cu un autovehicul marca Renault înmatriculat în Arad.

În urma impactului foarte puternic, ambele maşini s-au făcut praf, bucăţi din caroseriile acestora zburând prin aer. Izbitura a fost atât de puternică încât BMW-ul a rămas fără trei roţi. Roţile din faţă ale autoturismul BMW au fost efectiv smulse din caroserie, fiind găsite la peste 20 m distanţă de locul producerii accidentului în timp ce roata din partea dreaptă-spate a rămas în mijlocul intersecţiei.

Autoturismul BMW a mai rulat în jur de 30 m după impact, oprindu-se pe spaţiul verde din faţa unei case, nu înainte a mai lovi un autoturism parcat.

Din primele cercetări se pare că autoturismul Renault care se deplasa regulamentar pe strada Baba Novac dinspre terenul de fotbal spre canalul Mureşel, nu a mai putut evita impactul şi a izbit în partea laterală autoturismul BMW, care a pătruns în intersecţie cu viteză foarte mare, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, pe care şoferul spune că nu l-a văzut.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, şoferii celor două autovehicule alegându-se doar cu câteva contuzii minore şi o sperietură zdravănă.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al poliţiei rutiere Arad pentru efectuarea cercetărilor.

Sursa: Ghidul Arădean

LĂSAȚI UN MESAJ