Familie disperată în vestul țării! Le-au dispărut copiii minori

285

Doi fraţi, un băiat de 13 ani şi o fată de 15 ani, sunt căutaţi de poliţişti după ce au plecat de acasă, în urmă cu două zile, şi nu s-au mai întors. Cei doi minori locuiau doar cu bunica, în localitatea Şiria, din judeţul Arad, care a şi alertat autorităţile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, cei doi fraţi au plecat, în urmă cu două zile, de la domiciliul lor din localitatea Şiria şi nu s-au mai întors. Este vorba de o fată de 15 ani, Anita Muntean, şi un băiat de 13 ani, Daniel-Armando Muntean. Cei doi fraţi locuiau doar cu bunica, ea fiind cea care a anunţat dispariţia lor.

Fata are 1,65 m, 55 de kg, păr şaten, lung şi ochi căprui, la momentul dispariţiei era îmbrăcată într-o pereche de jeanşi albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu şi vestă albastră, iar în picioare purta pantofi sport coloraţi. De asemenea, băiatul de 13 ani are 1,70 m, 60 de kg, păr negru, tuns scurt, şi ochi căprui, iar la momentul dispariţiei era îmbrăcat într-o pereche de jeanşi albaştri, bluză neagră cu guler maro, iar în picioare purta şlapi negri cu alb.

“Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea minorilor sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie”, a arătat IPJ Arad.

sursa foto: criticarad.ro

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.