Familia și prietenii îl plâng pe Vlad Baici, studentul la Medicină Dentară care a murit strivit de poarta de intrare în Timișoara. Foto

33704

Un băiat educat și cu bun simț, așa îl descriu colegii și prietenii pe Vlad Baici, tânărul de 24 de ani care era student în anul V la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara.

Vlad Baici s-a stins fulgerător, duminică, 17 septembrie, în urma furtunii violente care s-a abătut pe neașteptate asupra județului Timiș. Tânărul a murit după ce poarta de intrare în oraș s-a prăbușit peste mașina lui. Din păcate nu a mai avut nici o șansă de supraviețuire. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Pompierii de la ISU Timiș au fost solicitați pentru descarcerare, pentru a-l scoate pe șofer din autoturismul facut zob sub bucățile de metal.

Pe rețeaua de socializare Facebook, au apărut zeci de mesaje postate de colegi, prieteni, rude și chiar profesori care l-au cunoscut pe Vlad. Cu toții sunt șocați de cele întâmplate și îl plâng pe tânăr.

,,ASTAZI AM INVATAT CE INSEAMNA SOARTA , AM PIERDUT UN PRIETEN ,UN COPIL STUDENT LA STOMATOLOGIE CARE NU SE DROGA , AVEA BUN SIMT , EDUCATIE . DUMNEZEU SA TE IERTE, VLAD BAICI”, scrie un prieten al tânărului.

,,Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet drag ! Ai plecat mult prea repede dintre noi, la o varsta frageda de 24 de ani”, a scris o altă prietenă.

,,DUMNEZEU SA-L IERTE , CONDOLEANTE FAMILIEI BAICI DIN CERNATEAZ , PACAT , IL CHEMA VLAD BAICI STUDENT LA STOMATOLOGIE , FAMILIA ESTE INMARMURITA DE DURERE”, scrie un alt prieten al studentului.

,,Dumnezeu sa-l odihneasca pe fostul nostru student -Medicina Dentara Timisoara – Vlad Baici, decedat in urma furtunii din aceasta seara…
Speram sa nu fie adevarat ceea ce s-a postat pe fb…
Parintilor… mi-e imposibil sa-mi imaginez ce le-as putea spune…”, a scris Valceanu Anca Silvia, una dintre profesoarele lui Vlad, pe rețeaua de socializare.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ