Falsul medic estetician, descoperit în vestul țării, se numește Ramona Fizesan și are 39 de ani

2219

„Boala” medicilor falşi a fost descoperită şi în Oradea. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Bihor au descins în percheziţii la domiciliul unei orădence care se pretindea medic estetician, dar şi la salonul acesteia.

Falsul medic din Oradea, care făcea injecții cu acid hialuronic fără a avea pregătirea necesară, se numește Ramona Fizesan și are 39 de ani. 

Potrivit unui comunicat transmis joi dimineaţă de Poliţia Bihor, percheziţiile s-au derulat miercuri după amiază, începând cu ora 17.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au efectuat două percheziţii domiciliare în baza unor autorizaţii de percheziţie emise de Judecătoria Oradea, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii, faţă de o femeie de 39 de ani, din municipiul Oradea”, arată comunicatul.

Femeia este bănuită că, în ultimii 2 ani, respectiv în perioada 2017 – 2019, „ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic”.

Percheziţiile au avut loc atât la domiciliul orădencei, cât şi la un salon cosmetic din Oradea, iar anchetatorii au descoperit şi ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziţie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimţăminte ale pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite şi altele.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celei în cauză”, mai arată comunicatul.

sursa – ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ