Falimentara Colterm ține secret cuantumul chiriilor plătite în mall-uri

143

Societatea publică de termoficare din Timișoara, Colterm, refuză să divulge cât plătește pentru a avea casierii în locurile cele mai de fițe din oraș – mall-urile.

Desi într-o situație financiară extrem de grea, cu datorii de 100 de milioane de lei și plăți restante pe la furnizorii de cărbune sau gaz, Colterm își permite să plătească spații în mall-urile din oraș, atât în cel din Calea Lipovei, cât și în cel din Calea Șagului.

Banatul azi a solicitat Colterm, potrivit legii, să dezvăluie sumele achitate, mai ales că bugetul regiei este public, alcătuit din banii timișorenilor. Totuși, reprezentanții societății au refuzat să divulge cuantumul chiriilor, invocând o clauză de confidențialitate din contractul cu cele două mall-uri.

”În ceea ce privește cuantumul chiriilor pe care Compania Locala de Termoficare COLTERM S.A. le achită lunar pentru spațiul celor două casierii din mallu-rile timișorene, suntem în măsura să vă comunicam următoarele:

Conform contractelor încheiate cu cele două mall-uri — lulius Mall și Shhoping City Center — suntem obligați să respectăm următorul articol:

<<Părțile vor păstra confidențial conținutul prezentului Contract. Locatarul nu va permite accesul la acesta și nici nu va dezvălui către nici un terț conținutul prezentului Contract, sau oricare alte secrete de serviciu considerate de către Locator ca fiind importante și care trebuie păstrate ca fiind confidențiale cu scopul de a proteja interesul Locatorului, fără acordul scris al locatorului>> .

Din acest motiv, nu putem să vă furnizăm cuantumul chiriilor celor două spații, în caz contrar vom suporta penalități substanțiale pentru încălcarea clauzelor contractuale! ”, a transmis Coltem redacției noastre.

Nici reprezentanții celor două centre comerciale nu au vrut să divulge cât plătește Colterm chirie pentru casieriile situate în locațiile menționate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ