Facerea de bine…! Minor rănit pentru că a intervenit să aplaneze un conflict între adulți

283

Un minor a fost rănit la față cu o sticlă pentru că a intervenit într-o încăierare a unor adulți din cartierul reșițean Mociur. Jandarmii au fost sesizați cu privire la faptul că în cartierul Mociur, din municipiul Reşiţa, mai multe persoane tulbură ordinea publică.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, care, în urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor purtate, au constatat faptul că cinci bărbați s-au încăierat, fapt ce a condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe timpul violenţelor produse între cele cinci persoane, un bărbat în vârstă de 42 ani l-a lovit cu o bucată de sticlă în zona feţei pe minorul în vârstă de 14 ani, provocându-i leziuni la nivelul feţei.

În urma declaraţiilor martorilor prezenţi la faţa locului a reieşit faptul că minorul a intervenit pentru aplanarea conflictului, moment în care a fost agresat fizic.

Ca urmare a celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute în Codul Penal. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor, precizează IJJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ