EXPO MOBILA TIMIȘOARA la a treia ediţie în anul 2022 FOTO-VIDEO

173

Toamna își fac gospodarii renovări și amenajări în case. Cei ce sunt hotărâți să mai schimbe pe ici pe colo câte ceva din aspectul locuințelor lor pot lua măsuri radicale și se îndrepată spre deja cunoscutele târguri și expoziții de mobile și de decorațiuni interioare.

Dar parcă nici una din aceste manifestări de profil nu este atât de complexă și de ofertantă ca deja tradiționala expoziție oferită de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Cum în vestul țării și cu precădere în vestul țării puterea de cumpărare este ceva mai ridicată dar și gusturile educate la sala expozițională vin cu noi modele și noi interpretări ale bunului gust producătorii de tot ce ține de cămin.

Doar o singură manifestare de gen este foarte puțin într-un an. Astfel încât Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a hotărât să invite publicul chiar și pentru a treia oară la expoziție în acest an.

Manifestarea dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA, a căpătat un binemeritat caracter național. La Timișoara vin în mod constant comercianți dar mai ales producători din toate părțile țării. Iar după cum ne asigură doamna Roxana Bonchiș se lucrează pentru a relua contactele de peste hotare.

Actuala ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA s-a deschis în această dimineață cu standuri bogate și interesante. Totul strălucea ca la marile târguri și mirosea plăcut a materiale de calitate.

Expoziția organizată în perioada 1 – 4 septembrie 2022, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT primește pe orice doritor cu intrarea liberă.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante și reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:
 Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
 Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
 Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
 Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
 Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ