Expo Mobila din această toamnă se adresează oricui Foto-Video

161

Cine nu a apucat să vină azi la deschiderea expoziției de mobilier de la Centrul de Afaceri al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură a ratat multe lucruri de bun gust și calitate superioară. Sigur că mai sunt încă trei zile în care mai este deschisă expoziția pentru toți cei interesați de a-și reamenaja o cameră sau chiar întreaga casă. Dar sunt cazuri de unicate ce s-au vândut deja de la prima oră. Pentru aceste piese deosebite va trebui ca cel intersant să mai aștepte un nou transport.

Orice se vede la marile expoziții internaționale este prezent și aici la noi. Poate doar sala de expunere să nu fie la aceleași dimensiuni enorme ca peste hotare dar calitate nu este cu nimic mai prejos ne asigură principalul organizator, Roxana Bonchiș, ce se ocupă de astfel de evenimente de suficient timp ca să aibă un ochi format pentru moda mobilei. Aceasta este la fel de schimbătoare ca și tendințele din lumea confecțiilor. Se folosesc chiar culori la modă după sezon și la mobilier și accesorii pentru casă.

Evenimentul se află la cea de-a patra ediție în acestă formulă de „Expomobila Timișoara” dar de mult mai mult timp se organizează intâlniri expoziționale cu posibilii clienți sub multe alte denumiri. Acestea s-au pierdut cu vremea dar idea este dusă mai departe din dorința de a sonda veșnic interesul publicului pentru un confort și o amenajare cât mai estetică a ambientului fiecărei familii.

Expozitia cu vanzare se adreseaza in special consumatorului din finalul lanțului economic. Adică publicului vizitator ce pleacă cu mobila acasă nu la revânzare în alte magazine.
Sunt nu mai puțin de 32 de expozanți ce sunt în același timp și producători, toți din țară. Unii vin de abni de zile la Timișoara fiind deja cunoscuți pentru calitatea și seriozitate lor. Și prețurile au fost ca de producător, adică mai reduse. Nu au avut acele adausuri ce se suprapun la mâna a doua sau a treia de comercianți.

În cadrul expozitiei de mobila, au putut fi admirate și achizitionate după negocieri: tot ce trebuie într-o bucătărie, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decorațiuni. Dar la fel de vastă a fost și gama de materiale pentru amenajarile interioare și exterioare, produse de curățenie. Dar parcă mai mult ca niciodată au dominat cele pentru dormit, de la canaplele, paturi și diverse saltele.

Cei ce vin să cumpere de aici au în vedere câteva atuuri în plus:
–Mobila de producție internă începe din nou să fie extrem de competitivă fiind apreciată și dincolo de frontiere.
–Multe modele diferențiate, clasice dar și moderne, pentru gusturi diverse
– Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile si, totodata, indraznete modele din productia proprie;
–Mobilierul este pentru toate portofelele indiferent de grosime
Posibilitatea de a vorbi cu un specialist ce poate da sfaturi competente în funcție de fiecare idee și posibilitate
Până dumincă oricine poate trece pragul expoziției pentru a cumpăra sau macar vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ