EXPLOZIV! Pistol descoperit în torpedoul unei maşini abandonate pe Calea Buziaşului! Posesorul armei, un apropiat al mai-marilor din Poliţia Timiş

3535

Un accident de circulaţie aparent banal, produs sâmbătă dimineaţă în zona Căii Buziaşului, i-a pus în alertă pe poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi, Substanţe toxice, dar şi pe procurorii DIICOT, după ce echipajul de la Poliţia Rutieră care a ajuns la faţa locului a raportat descoperirea unui pistol cu glonţ.

Accidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 4 dimineaţa, iar rutieriştii dirijaţi la faţa locului, pe Calea Buziaşului, au găsit o maşină abandonată, destul de “şifonată”, după ce conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-un stâlp de pe marginea drumului.

Cazul părea unul banal, până în momentul în care, în torpedoul maşinii, a fost descoperit un pistol.

S-a dat imediat alarma pentru identificarea conducătorului auto, astfel că numărul maşinii a fost verificat de urgenţă în baza de date a poliţiei.

Nu mică le-a fost surpriza anchetatorilor, când au văzut cu cine au de-a face.

Puiu Şerban Cârnu, proprietarul maşinii şi al pistolului deţinut cu acte în regulă, este o mai veche cunoştinţă a mai-marilor Poliţiei Timiş, în condiţiile în care, înainte de Revoluţie, tatăl său a fost o persoană influentă în Miliţia Timiş. Cu toate că arma era deţinută cu acte perfect valabile, iar barbatul avea permis de port-armă, acesta tot s-a ales cu câteva amenzi usturătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ