EXPLOZIV! Interlopul timişorean Sorin Udrea, pus în libertate de autorităţile judiciare din Italia! Acesta şi-a petrecut Revelionul alături de familie şi prieteni

22284

Condamnat la închisoare într-un dosar instrumentat de DIICOT Timişoara, interlopul Sorin Udrea pare-se că a găsit înţelegere la autorităţile din Italia, ţară unde s-a refugiat imediat după hotărârea definitivă a judecătorilor, pentru a execută pedeapsa la domiciliu, alături de familie.

Câteva fotografii recente postate pe pagina de facebook a Gabrielei Udrea, soţia interlopului, confirmă faptul că acesta îşi ispăşeşte anii de închisoare într-o libertate deplină. La patinoar, în excursii prin locurile pitoreşti ale Italiei sau acasă cu prietenii, unde l-a prins şi Revelionul 2017.

Localitatea unde s-a stabilit aşa-numitul “stăpân” al Timişoarei se numeşte Sirmeone, este considerată perla ascunsă a Lombardiei, şi aparţine provinciei Brescia.

După dispariţia din România, alături de locotenenţii săi Vio Blondu şi Steli Mocanu, celebrul interlop timişorean a fost capturat, câteva zile mai târziu, în localitatea Sirmeone, în urmă unei acţiuni fulger a Poliţiei Naţionale din Desenzano, şi încarcerat închisoarea din Canton Mombello.

Ulterior, avocaţii săi au solicitat Biroului de Executari Penale de la Curtea de Apel Timişoara acordul ca pedeapsa să fie executată într-un penitenciar din Italia.

În condiţiile în care Gabriela Udrea este rezident italian, având domiciliul stabilit în Peninsula, cererea a primit aviz favorabil, pentru ca, mai apoi, instanţele italiene să decidă executarea pedepsei alături de familie, la domiciliu, în calitate de unic întreţinător.

Reamintim că Sorin Udrea fost condamnat în 10 martie 2016, de Curtea de Apel Timişoara, la 6 ani şi opt luni pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, şantaj, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ