Explozie într-un bloc din vestul țării!

138

Un bloc de pe strada Viitorului din Lupeni a fost zguduit de o explozie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și sunt doar pagube materiale.

Explozia a avut loc marți după-amiază, în Blocul G8, de pe strada Viitorului, la etajul 4 și, inițial, s-a vorbit despre o butelie de mici dimensiuni la care s-ar fi produs deflagrația. Ulterior, după cercetările preliminare s-a concluzionat că totul a pornit de la o țigară lăsată pe o tavă de plastic, lângă un recipient cu gaz de încărcat brichete și un tub cu fixativ. Din fericire, femeia care locuiește în acel apartament nu era acasă când a avut loc explozia,  astfel că nimeni nu a fost rănit, dar sunt pagube materiale.

”A explodat de la o țigară care a fost pusă pe o tavă de plastic pe care era un spray de încărcat brichete și un fixativ de păr. Recipientele s-au încălzit foarte tare încât au bubuit. S-au spart și geamurile locuinței, și a fost afectată și ușa. Apartamentul este din fondul locativ al municipiului Lupeni”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.
O anchetă va stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat în apartament. La fața locului au fost atât reprezentanții Primăriei Lupeni, cât și de la Inspecția de Stat în Construcții.
Edilul spune că o să o sprijine pe femeia care locuiește acolo și Primăria va înlocui ușa și geamurile sparte ale locuinței.

sursa – zhd.ro

foto – arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ