Expertiză tehnică pentru complexul sportiv din Lipovei

207

În două săptămâni vom afla dacă proiectul de construire al viitorului complex sportiv din zona Lipovei este viabil. Autoritățile locale au semnat, joi, un contract de prestări servicii pentru verificarea tehnică a documentelor întocmite deja.

Firma cotractată va verifica tehnica de calitate. ”Prestatorul se obligă să presteze servicii de verificare tehnică de calitatte a proiectului SF+PT Complex spotiv Lipovei (bazin de înot acoperit, bazin de înot în aer liber, terenuri de tenis, teren multifuncțional, alte amenajări interiore și exterioare) str. Verde, silistra – zona Lipovei, Timișșoara”, se arată în contractul de prestări servicii.

Expertiza costă primăria 6.300 de lei și trebuie realizată în 14 zile. Așadar, în 26 iulie, vom afla dacă proiectul pentru complex este bun sau nu. Potrivit proiectului, investiţia în complexul sportiv este de 24,5 milioane de lei, iar suprafaţa acestuia va fi de 11.000 de metri pătraţi. Până la licitaţie, proiectul va trebui să fie aprobat şi de consilierii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ