14.5 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Experții Aquatim intră în școlile din Timiș! Ei vor susține ore de educație ecologică în mai multe unități de învățământ din județ

Peste 150 de elevi au participat la mini-cursuri interactive, ce le-au dat ocazia să-și demonstreze cunoștințele despre natură și apă, spune purtătorul de cuvânt al Aquatim Crina Chirilă.
Aquatim derulează, în această perioadă, două campanii de educație ecologică în școlile din localitățile aferente sucursalelor sale din județul Timiș.
Prima dintre campanii a fost în această săptămână și a inclus 50 de elevi din clasele de la Liceul Teoretic Buziaș. În localitățile Hodoni, Satchinez și Bărăteaz s-a desfășurat a doua campanie care face parte din proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, finanțat din fonduri europene. Peste 100 de elevi din clasele I-IV a participat la o activitate interactivă bazată pe întrebări și răspunsuri despre natură, în special despre apă și conștientizare asupra factorilor de poluare și efectelor acesteia”, spune Crina Chirilă.
Acest program educațional va avea loc loc, săptămânile viitoare, la sucursala Sânnicolau Mare și în școlile din localitățile Saravale și Lovrin.

Alte subiecte :

Citește și :