Exclusivitate! f.re.e – cel mai mare târg de agrement din Europa şi-a deschis porţile

130

Peste 1.200 de expozanţi din 60 de ţări, peste 100.000 de vizitatori încă din prima zi, sunt doar câteva cifre care arată popularitatea de care se bucură cel mai mare şi inedit târg de agrement din Europa – f.re.e (Freizeit – Reise – Erholung; Concediu – Excursie – Odihnă ) – devenit deja tradiţional în capitala Bavariei, Munchen.

Imensitatea şi diversitatea temelor şi trăirile cu caracter unic fac ca acest târg să fie, de departe, cel mai iubit din Europa. Tot acest cadru bogat în noi experienţe, cu spectacole live organizate de televiziunea bavareză, având un program variat, invită vizitatorii să participe activ şi să încerce noi trăiri şi noi experienţe.

Cei interesaţi pot face canotaj, pot proba costume de scafandru, se pot urca în vapoare, în avioane. Copiii au parte, de asemenea, de experienţe gândite şi destinate doar lor.

Tot ce ţine de agrement, concedii, călătorii, sănătate, wellness, sporturi terestre sau acvatice, camping, ciclism, petrecerea timpului liber poate fi găsit în cadrul târgului.

Cu un amplu program de sport, distracţie şi relaxare, alaturi de spectacolele de pe scena televiziunii bavareze, târgul trezeşte dorinţa de a călători, de a experimenta ceva nou şi e perfect pentru planificarea concediilor şi activităţilor de agrement pentru tot anul.

Dar o imagine face cât 1.000 de cuvinte, aşa că vă lăsăm să vă delectaţi cu cele din galeria foto de ma jos.

Corespondenţă de la Munchen: Marinel Brincau și Nicoleta Florentina Farcas

LĂSAȚI UN MESAJ