Eveniment medical internațional la Timișoara

162

În perioada 13-15 septembrie, sub auspiciile European Society of Clinical Microbiology
and Infectious Diseases, European Confederation of Medical Mycology, la Hotel Timișoara, are loc Prima Conferință Balcanică de Micologie Medicală și Micotoxicologie BALKAN FUNGUS 2018.

Organizatorii acestui eveniment de amploare (215 delegați din 23 de țări de pe 4 continente) sunt societățile de specialitate din România, Grecia, Serbia, Turcia și Croația, cărora li se alătură ca parteneri Academia Română, ASAS, CMR, CMVR, AGMVR, universitățile de medicină și farmacie din Timișoara, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, București și nu în ultimul rând USAMVB Timișoara, care a acordat un important sprijin pentru buna
desfășurare a evenimentului.

Ideea organizării conferinței la Timișoara a avut la bază multiculturalismul micii „Viene”, dar și interesul viu manifestat de participanții din zona Balcanilor. Desfășurarea conferinței a devenit posibilă prin implicarea unei echipe inimoase coordonate de Prof. dr. Mihai Mareș (Președinte al Societății Române de Micologie Medicală – Director de program), Prof. dr. Romeo T. Cristina (USAMVB Timișoara – Președintele Conferinței) și Prof. dr. Iosif Marincu (UMF Timișoara – Președintele Comitetului de Organizare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.