Eveniment cu jocuri de noroc, întrerupt de polițiștii din Timișoara. Câte amenzi s-au dat FOTO-VIDEO

300

Un eveniment privat dintr-o societate comercială din Timișoara a fost întrerupt de polițiști, sâmbătă seara. Participanții au fost prinși în timp ce jucau cărți și s-au ales cu amenzi și pentru practicarea jocurilor de noroc.

25 de persoane au fost găsite în locație.

Polițiștii au dat 48 de amenzi în valoare de 12.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor pandemiei și pentru jocuri de norosc. Alte sute de timișeni au fost amendate, sâmbătă, de polițiști pentru că nu au purat masca de protecție.

Valoarea sancțiunilor trece de 145.000 de lei. Au fost depistați și oameni care au ieșit din case după ora 23:00 și care nu aveau declarații pe propria răspundere.

”La activităţi au participat 260 de forţe de ordine, fiind verificate 128 de societăți comerciale, precum şi 75 de mijloace de transport persoane, dintre care 43 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 458 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 145.500 de lei. Dintre acestea, 450 de sancțiuni contravenționale în valoare de 144.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, precum și 8 sancțiuni în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație”, trasmite IPJ Timiș.

Și polițiștii din Arad au fost pe străzi, sâmbătă, și au dat 133 de amenzi, cele mai multe pentru nepurtarea măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ