Este păcat că ACS Poli nu poate să își propună mai mult

440

Start cu dreptul, în noul campionat, pentru ACS Poli. Victorie la Chiajna, cu o echipă contracandidată la evitarea retrogradării până în ultimele minute ale ultimei etape din sezonul trecut. O victorie care a provocat demiterea de la ilfoveni a antrenorului timișorean Dan Alexa, cel care o readucea pe ACS Poli în elită acum doi ani…

În tricouri de o culoare ciudată, roz-bombon sau ciclam, nimeni nu știe exact, elevii lui Ionuț Popa au apărut cu nu mai puțin de șase titulari transferați în vară (Crețu, Melinte, Țigănașu, Munteanu, Vașvari, Bud). Dar unicul gol al meciului l-a marcat tânărul Cosmin Bârnoi, 20 de ani, aflat la primul său gol, într-un joc oficial, pentru ACS Poli.

El s-a lansat la echipa secundă a clubului. Din păcate, produsele centrului juvenil de la ”Dan Păltinișanu” primesc prea puține șanse… Așa ajung Deian Sorescu sau Sântean să plece sau să își dorească să plece.

La șase minute după pauză, Bârnoi a fructificat o centrare de pe dreapta, înscriind cu capul, din 6 m. Gazdele, măcinate de grave probleme interne, n-au putut egala.

O victorie de bun augur, mai ales că vine înaintea șocului cu FCSB, numită, temporar, FCSB. Vineri, de la ora 21, pe marele, bătrânul și ruginitul stadion al Timișoarei.

Mai trist este însă că banii, la club, nu s-au mai luat de prin februarie. A spus asta Ionuț Popa, după meciul de la Chiajna…

Este păcat. Este păcat că acest club, se vede treaba, nu poate să își propună mai mult. Mai mult decât chinurile anuale la retrogradare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ