Este căutat un şofer care a fugit după accident! Poliţia cere ajutor cetăţenilor

185

Şoferul care a accidentat mortal o femeie în urmă cu două zile, în localitatea Berzovia, din judeţul Caraş-Severin, nu a fost încă găsit de poliţişti.

Oamenii legii cer ajutorul cetăţenilor pentru a-l identifica pe conducătorul auto care nu a mai rămas nicio secundă la locul accidentului după ce a dat peste femeie.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pe D.N. 58 B, la km 30+500 m, pe sensul de mers Reșița-Timișoara, se află o persoană decedată. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie de 48 de ani, din Berzovia, găsită decedată pe partea carosabilă a D.N.58 B, ar fi fost lovită de un autovehicul. Aceasta prezenta leziuni la nivelul craniului. La locul faptei nu a fost identificat autovehiculul care ar fi accidentat-o mortal pe femeie. Pentru identificarea conducătorului auto și tragerea acestuia la răspundere penală, polițiștii solicită sprijinul cetățenilor care pot oferi informații utile”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Oricine poate oferi detalii cu privire la cele întâmplate este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ