Eșec dur în play-off pentru handbaliști

66

Politehnica Timișoara a început dezastruos play-offul Ligii Naționale de handbal masculin. Un eșec sever cu 22-31 la Turda care aproape că îi scoate din sferturile de finală.

Handbaliștii alb-violeți sunt conduși cu 0-1 în duelul cu Potaissa Turda din sferturile de finală. Prima partidă din cele trei programate a fost realmente un fiasco pentru studenți, care s-au văzut depășiți la toate capitolele de adversari. Echipa condusă de muntenegreanul Pero Milosevic nu își va permite niciun pas greșit în meciul doi, de duminică, cu Potaissa.

Confruntarea de la Turda a avut o desfășurare diferită; după o primă repriză cât de cât echilibrată oaspeții au căzut și au fost depășiți clar de clujeni. Atacul a scârțâit iar defensiva a fost departe de forma arătată în sezonul regulat. După 14-10 la pauză, ecartul a crescut la diferențe rușionoase: 26-14 la jumătatea reprizei secunde.

Politehnica: Lasica 6 goluri, Fenici 4 goluri, Furak 3 goluri, Marjanovic 2 goluri, Milosevic 2 goluri, Santeiu 2 goluri, Neamțu 1 gol, Ștefan 1 gol, Lazarov 1 gol.

Politehnica luptă duminică pentru a rămâne în cărțile calificării. De la ora 16, în sala Constantin Jude, violeții trebuie să învingă pentru a împinge partida în jocul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ