Escroci prinși la Lugoj! Metoda de înșelăciune pe care o practicau, în preajma magazinelor

4386

Trei persoane suspecte au fost legitimate de polițiști pe o stradă din Lugoj după ce oamenii legii au fost sesizați că ar încerca să comită infracțiuni.

Indivizii se postau în preajma unor supermarketuri din oraș motivând lugojenilor că vor să schimbe niște bani. Suspecții nu abordau numai clienții magazinelor, ci și angajații supermarketurilor care se aflau la casierii. Sub pretextul că vor să schimbe bancnote de 10 lei în bancnote de 100 sau 200, escrocii îndoiau banii astfel încât, grabiți, casierii sau clienții de rând ar fi primit mai puțini bani. Înșelăciunea este cunoscută sub numele de “suta”. Un agent de pază a sesizat tentativa și a anunțat polițiștii. Mașina în care se aflau suspecții a fost identificată în trafic, iar toate persoanele au fost legitimate.

Surse din rândul polițiștilor susțin că în autoturismul înmatriculat în Ungaria se aflau trei persoane din județul Cluj, una dintre ele fiind eliberată din pușcărie anul trecut. Oamenii legii fac apel la lugojeni să fie foarte atenți atunci când sunt abordați pe stradă de persoane necunoscute și să sune de îndată la poliție dacă observă indivizi suspecți în zona locuințelor sau în parcările magazinelor.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ