Episcop din vestul țării, în centrul unui scandal uriaș în Săptămâna Mare. O femeie spune că i-a dăruit virginitatea și a rămas gravidă

648

În plină sărbătoare a Învierii, episcopul reformat de Oradea, Csűry István, a devenit eroul unui scandal sexual! Preasfinţitul a ajuns în gura unei orădence, Denisa Krisztina Chilba, pe care a cunoscut-o pe Facebook şi care pretinde că i-a fost amantă pentru câteva săptămâni, timp în care omul bisericii a şi lăsat-o însărcinată.

Dovada? Sute de mesaje în care episcopul îi cere randevu, o întreabă unde locuieşte, îi trimite inimioare, săruturi şi cuvinte dulci, ba chiar îi cere poze cu nurii femeii ce i-ar putea fi fiică. „Nu-i nimic adevărat”, se jură episcopul, spunând că orădeanca e doar „o doamnă” care îl urmăreşte de câteva luni, chiar şi la biserică, hărţuindu-l cu mii de apeluri şi SMS-uri. Fără a sufla o vorbă despre răspunsurile deocheate pe care acesta i le-a dat…

„Am ameţit… de frumuseţe”, „simţi mâna mea pe tine?”, „aş vrea să sărut gemenele”, „te laşi pe mine să te mângâi”, „îngeraşa mea, profesoara mea scumpă, ţunicam, cu ţiţi frumoşi, trebuie să dormi puţin, cu tine în gând”, „te mănânc, zmeura mea, sunt fericit lângă tine şi vreau să fii şi tu”,  „iubi, te mângâiesc de la degetul mic până la capul şi te îmbrăţişez” – sunt doar câteva dintre multele mesaje prin care episcopul Csűry o aţâţa pe femeie, cerându-i întâlniri, dar şi poze multe şi cât mai intime, dacă se poate fără „kombine” (combinezon), cu „poarta fericirii”, unde să se vadă „blăniţa”, ori cu „gemenele” – adică sânii, de care era obsedat.

Incredibila poveste care îl are ca protagonist pe episcopul reformat în vârstă de 63 de ani a fost dezvăluită ziarului BIHOREANUL săptămâna trecută chiar de tânăra orădeancă.

Citește întreaga poveste aici

LĂSAȚI UN MESAJ