Emoții europene pentru sportul timișorean

80

Zi unică pentru sportul timișorean. Pentru prima oară în istoria orașului, în aceeași zi se vor desfășura două jocuri din competițiile europene în care sunt implicate formații locale.

Așadar pretențioșii iubitori ai sportului din oraș au ocazia de a se delecta cu partide de calitate; rămâne de văzut dacă vor umple tribunele pentru a-și susține favoriții. O partidă din Cupa EHF la handbal și un meci din Cupa Challenge Amlin la rugby sunt programate pentru sâmbătă, 15 octombrie, ocazie cu care data amintită va intra cu siguranță în istoricul municipiului.

Campioana SCM Timișoara Saracens își va face debutul în grupele Cupei Challenge în compania unui club cu o imensă tradiție, Edinburgh Rugby. Scoțienii sunt primii adversari ai bănățenilor în grupa 5, una din care mai fac parte englezii de la Harlequins și francezii de la Stade Francais. Partida are ora de start ora 14, locația fiind singura arenă capabilă să găzduiască un meci internațional – Dan Păltinișanu. Accesul spectatorilor este gratuit. Partida este televizată de canalele DigiSport.

Câteva ore mai târziu e rândul handbaliștilor să simtă din nou emoțiile unei confruntări europene. SCM Politehnica dispută returul cu OIF Arendal din preliminariile Cupei EHF după ce s-a impus în prima manșă din Norvegia, 24-23. Meciul începe de la ora 19, în sala Constantin Jude. Accesul spectatorilor se face cu bilete ce costă 10 lei și pot fi procurate atât online, cât și de la sală începând cu ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ