Elite Business Club – proiect revoluționar de educație antreprenorială! Video

134

„Dacă două persoane au câte un măr fiecare și fac schimb, la final fiecare din ei va avea tot câte un măr. Dacă doi antreprenori au câte o idee și fac schimb, la final fiecare va avea două idei!” Iată sintetizată în câteva cuvinte simple o adevărată filozofie de afaceri de la care a plecat antreprenoarea Bianca Tudor și pe care vrea să o împărtășească.

Doamnele ce și-au încercat puterile și priceperea în afaceri și au avut succes au dorit la un moment dat să se reunească într-o structură ce ar fi urmat să pună laolaltă cunoștiințele. În timp a apărut Elite Business Club ca o adunare selectă a doamnelor antreprenor ce doreau să împărtășească idei. Intr-o lume ideală nu are rost ca toți ce încep o acțiune să treacă la rândul lor prin toate experiențele sau chiar eșecurile startului. Cel ce află noutăți nu este neaparat un concurent, ci poate deveni un bun partener.

Elite Business Club, evenimentul dedicat conceptului de networking organizat, a revenit la Timișoara cu cea de-a 2-a ediție.
Conferinta a avut ca partener Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

„ELITE Business Women reprezintă un proiect revoluționar de educație antreprenorială în care am îndrăznit și am crezut, am investit timp și suflet pentru simplul motiv, societatea românească are nevoie de antreprenori curajoși, de modele de succes, de tineri cu inițiativă. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenor au reușit să se cunoască, au creat strânse legături ce s-au transformat ușor, dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel internațional în Marea Britanie, Portugalia, Belgia și Italia” a explicat menirea acestui Club Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

ELITE Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani, această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor care, la doar 22 de ani, şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar din 2016 compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.

„Totul a pornit de la discuţii cu patos, pe care le purtam acum mulţi ani cu femei la început de carieră care îşi doreau să pună bazele propriei afaceri şi îmi cereau sfaturi cum să procedeze, de unde să pornească. La vremea respectivă, nu aveam în minte cifre, despre cât de mare sau mică este iniţiativa, dar tot mai multe doamne îmi cereau sfaturi şi ne-am unit într-o comunitate. Acel mic bulgăre de zăpadă s-a rostogolit şi am fost nevoită să îmi înregistrez personalitate juridică pentru a crea conferinţe, evenimente de networking, programe de promovare şi dezvoltare a afacerilor, pe care deja clienţii mei le solicitau. În cadrul acestor conferinţe am fost martor al evoluţiei unor companii conduse de femei care, la ora actuală, sunt lideri de piaţă. Credeam că am ajuns la cel mai înalt nivel, însă acela era doar începutul, pentru că nevoile şi dorinţele companiilor erau tot mai mari, iar eu trebuia să ţin pasul cu clienţii mei, nu mai eram locomotiva proiectului.

În 2015, am făcut un pas uriaş, a fost un act de curaj, viziune şi chiar poate nebunie, dar am provocat companiile româneşti să ia în calcul conceptul de «internaţionalizare», subiect care nici măcar nu era o prioritate pe agenda Ministerului Economiei. Am concretizat acele acţiuni, reuşind să dăm o «voce europeană» companiilor curajoase conduse de românce. La ora actuală, am stabilit parteneriate puternice în Londra, Lisabona, Bruxelles şi Roma, iar în anii următori vizăm tot mai multe ţări din Europa şi de peste Ocean”, declară Bianca Tudor.

Misiunea Elite Business Club este de a dezvolta antreprenoriatul feminin prin crearea de legături între oamenii pasionați de afaceri și de a-i aduce împreună pentru a face schimb de informații și experiență.

Se pune accent pe educarea antreprenorilor, deoarece se dorește ca aceștia să știe cum să-și prezinte eficiența, pentru a maximiza rezultatele networking-ului.

La discuțiile Elite Business Club fiecare participant își va prezenta afacerea, după care urmează o sesiune special organizată de networking, unde toți participanții se vor cunoaște între ei.

După un tur de câteva luni, în marile orașe ale țării și în străinătate, Elite Business Women Club a revinit, în luna septembrie la Timișoara, organizând o nouă întâlnire destinată oamenilor de afaceri.

Elite Business Club este un eveniment interactiv și dinamic care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business și care pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor din România. Cu această ocazie, participanții au avut posibilitatea de a face schimb de idei cu invitații specialiști din industrie și speakeri de renume, alături de care au împărtășit din experiențele proprii de business și care, cu ajutorul acestui proiect, își vor promova afacerea și vor cunoaște noi potențiali clienți sau parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ