Elevii unui liceu baptist s-au ales cu note scăzute la purtare pentru înjurături… online! Cum râdeau de profesori

626

Elevii dintr-o clasă de-a VIII-a a Liceului Baptist Emanuel din Oradea nu mai dorm bine nopţile. Nu doar de stresul examenului de final de gimnaziu, ci pentru că dintr-o prostie adolescentină s-au ales cu mediile scăzute la purtare.

Tinerii aveau un grup de Whatsapp prin care conversau vrute şi nevrute, dar în care au ajuns şi profesori, ocazie cu care aceştia au văzut cum adolescenţii fac mişto de ei, ba asemănându-i cu diferite „emoticoane”, ba scăpând câte o înjurătură la adresa lor.

Ceea ce, într-o şcoală teologică, e considerat un păcat capital! Ca urmare, forurile de conducere din liceu au decis să-i sancţioneze pe toţi cei care au lăsat mesaje în grup, peste 20 de elevi alegându-se cu media scăzută la purtare, la 9 şi chiar la 8.

Sancţiunea pare chiar mică, dat fiind că pastorii Bisericii Emanuel, de care aparţine liceul, ar fi vrut nici mai mult, nici mai puţin decât să-i exmatriculeze! Supărarea cea mai mare a tinerilor este că sancţiunile îi vor încurca serios la admiterea la liceu, fiindcă le vor strica mediile. Nu tocmai creştineşte…

sursa: bihorel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.