0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Elevii unei școli din Caraș-Severin se plâng de calitatea laptelui. Ce spune producătorul?

Calitatea laptelui livrat prin programul guvernamental în şcoli continuă să lase de dorit în Caraş-Severin. Se pune întrebarea dacă sănătatea elevilor este pusă în pericol?

Directorul şcolii din comuna Băuţar, Sofica Ciobanu spune că produsele care nu sunt consumate în ziua livrării, a doua zi deja prind miros. Laptele provine în continuare de la Fabrica de la Oraviţa, care a mai avut astfel de probleme şi în anii trecuţi. De menţionat că în comuna Băuţar, livrarea se face numai de două ori pe săptămână scrie radioresita.ro.

Administratorul special al Fabricii de la Oraviţa, Laura Adil spune că laptele trebuie păstrat în condiţii optime pentru a fi bun de consum. Ea a mai precizat că zilnic se fac analize şi că nu au fost descoperite probleme.

Cu alte cuvinte, nimeni nu este vinovat… Programul merge mai departe în speranţa că elevii nu vor avea de suferit!

Sursa: radioresita.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :