Elevii Liceului German din Arad se întorc, de luni, la cursuri

26

Cursurile la Liceul German din Arad se vor relua, la începutul săptămânii viitoare. Elevii nu au mai reveni în bănci în această săptămână, în urma problemelor legate de deratizare. În acest timp, au fost continuate acțiunile de curățenie.

Prefectul Județului Arad, Gheorghe Stoian, a condus astăzi o nouă ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, convocată în vederea evaluării la zi a situației produsă în această săptămână la Liceul Teoretic „Adam Műller Guttenbrunn”.

„În urma asigurărilor primite din partea conducerii școlii și a Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, a fost luată hotărârea de a fi reluate cursurile în toate clădirile și clasele unității de învățământ, începând de luni, 20 ianuarie 2020. Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad împreună cu direcțiunea liceului vor continua să monitorizeze situația în următoarele două zile precum și luni dimineața, astfel încât să se asigure că la ora intrării elevilor în clase nu va mai exista niciun pericol pentru aceștia”, informează IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ