Elev înjunghiat într-un liceu din țară! Ce a pățit agresorul și care sunt urmările.

137
Un elev de la un liceu din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, vineri, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi port de obiecte periculoase după ce săptămâna aceasta a mers la şcoală cu un briceag pe care l-a înfipt în piciorul unui coleg, relatează News.ro.
Tânărul, în vârstă de 16 ani şi zece luni, elev al Liceului tehnologic Iordache Golescu din oraşul dâmboviţean Găeşti, a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuză că l-a înjunghiat cu lama unui briceag pe unul dintre colegii săi, în vârstă de 16 ani. Incidentul a avut loc miercuri, când tânărul agresor a intrat în unitatea de învăţământ având asupra sa un briceag. La un moment dat, în timpul unei altercaţii cu un coleg, el a înfipt briceagul in piciorul acestuia. Băiatul agresat a fost dus la spital, unde nu a rămas internat, rana nefiind gravă.
În urma incidentului, agresorul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar vineri instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
Inspectoratul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Sorin Ion, a declarat pentru News.ro că tânărul arestat preventiv este un elev care şi anterior a făcut probleme, în sensul în care a rămas repetent în clasa a IX-a, iar comportamentul său este unul necivilizat atât faţă de colegi, cât şi faţă de profesori.
Şeful Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa a precizat că în urma incidentului tânărul nu va fi exmatriculat, întrucât el se află în perioada de învăţământ obligatoriu prin lege. Astfel, el poate fi sancţionat la nivelul şcolii cel mult cu scăderea notei la purtare.
sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ