Elena Udrea trăiește din banii unei firme din Banat! Cât a încasat pe partea sa din afacere

1936

Nimeni nu știe de ce a fost arestată subit Elena Udrea în Costa Rica. La doar două săptămâni după naștere, aceasta a fost ridicată de pe stradă împreună cu prietena ei, Alina Bica și nici până la această oră, cele două nu au fost eliberate.

Unul dintre scenariile bombă legate de arestarea ei vine de un fost apropiat, care a dezvăluit pentru Capital că aceasta ar fi fost obligată să plătească lunar o taxă pentru protecție și că ar fi dorit să mai scadă prețul. Arestarea ei ar fi doar un avertisment, iar iubitul lui Udrea, Adrian Alexandrov ar trebui să vină cu o sumă mare de bani pentru a-i fi eliberată partenera de viață.

Faptul că fostul ministru al Turismului avea nevoie de mulți bani cash este destul de evident. La începutul verii, ea a decis subit să-și vândă toate acțiunile pe care le avea la compania Tim Rail Cargo – un operator feroviar privat.

În schimbul pachetului de acțiuni, Elena Udrea a încasat 500.000 de euro. Mai mult, Udrea a cerut să-i fie rambursate și creditele de 526.733 de lei și 60.000 de euro, pe care le-a acordat anterior societății, conform România TV.

Elena Udrea și-a vândut toate acțiunile către Ioan Valeriu Trică, fost director general CFR SA.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ