El este tânărul omorât pe o trecere de pietoni de şoferul unui Jaguar

4726

Tânărul omorât de şoferul unui Jaguar, pe o trecere de pietoni din Cluj, se numeşte Vasile Dubovici. Bărbatul de 33 de ani este de loc din Sighet, Maramureş, dar locuieşte în localitatea clujeană Floreşti. 

Ieri după-amiază, tânărul s-a angajat în traversarea unui străzi din Cluj, regulamentar, pe trecerea de pietoni. A fost spulberat de şoferul unui Jaguar, care ar fi efectuat un viraj la stânga, peste marcajul continuu de pe șosea, fără să-i acorde prioritate. Tânărul de 33 de ani nu a avit nicio şansă, fiind strivit de maşina care a trecut, efectiv, peste el.

A fost necesară intervenţia pompierilor cu instrumente specifice de ridicare a maşinii şi recuperare a victimei de sub autoturism. Pentru a ridica autovehiculul de la sol s-au folosit pernele de înaltă presiune.

Imediat ce pompierii l-au scos de sub maşină, echipajul de terapie intensivă SMURD a început manevrele de resuscitare. După aproape o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ