Edilii din Banat fac urări de bine pentru Noul An

319

Primarul Nicolae Robu a ales să folosească publicația gratuită a Primăriei, Monitorul Timișoarei, pentru a transmite urările pentru 2018, publicând un amplu editorial în acest Monitor, pe care l-a share-uit destul de des pe Facebook.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a ales contul personal de pe rețeaua de socializare Facebook pentru a transmite un mesaj de An Nou gugulanilor. ”Dacă la granița dintre ani vă aflați alături de familie și prieteni, înseamnă că sunteți împliniți și fericiți. Același lucru mi-l doresc și vi-l doresc în anul ce vine și mereu.
LA MULȚI ANI!” a scris Borcean cu câteva ore înainte de miezul nopții.

Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă, a ținut să transmită un mesaj de an nou concitadinilor din Clisura Dunării și a ales rețeaua de socializare Facebook pentru asta.

”Ne aflam la final de an 2017.
Astăzi suntem obligați sa uitam tot ce a fost mai puțin placut si sa privim cu speranța catre noul an 2018.
Va dorim ca anul 2018 sa va aduca sănătate si împliniri pe toate planurile, sa ne găsim liniștea si echilibrul alături de cei dragi noua, sa ne aduca bunăstare si înțelepciune, iar bunul Dumnezeu sa ne Lumineze calea si sufletele.

La multi ani va urează Familia Torma!” a scris Adrian Torma.

Aceiași cale a ales-o și Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin: ”În câteva ore vom spune un călduros ”adio” lui 2017 și un bucuros ”bun venit, 2018!”.

În Noul An, avem înaintea noastră o carte care conține 365 de pagini albe. Haideți să le umplem cu toate lucrurile uitate anul trecut,cuvintele pe care nu le-am spus, dragostea pe care am uitat să o arătăm și binefacerea pe care am uitat să o oferim.

La mulți ani,oameni buni!La mulți ani,2018!”.

Luca Mălăiescu, primarul din Oțelu Roșu, face și el urări: ”Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri , orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să vă însoțească mereu. Vă dorim din suflet LA MULȚI ANI!”

”A mai trecut un an, cu bune și cu rele și poate toți ne dorim un an nou mai bun.
Doresc ca Dumnezeu să vă aducă un an nou mai bun, cu sănătate și pace alături de
familiile voastre și de cei dragi ! Să nu uităm să fim mai buni și mai înțelegători cu cei
din jur ! Dumnezeu să vă binecuvânteze ! An Nou Fericit !” este mesajul postat de Doru Cârdei, primarul din Zăvoi, pe contul său de  Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ