Echipele extinse de anchetă au intrat pentru prima dată în casa lui Gheorghe Dincă. Au găsit noi probe în pod

65

Anchetatorii verifică, duminică, podul casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal, de unde au ridicat noi probe în anchetă, acestea urmând să fi expertizate. Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă, până acum fiind verificată curtea.

Podul casei lui Gheorghe Dincă este verificat de echipe de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Institutul Național de Criminalistică, precum și cu Serviciul Criminalistic din Poliția Capitalei, care participă la anchetă.

Din podul casei au fost ridicate noi probe și acestea urmează să fie verificate, au declarat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă, în ultimele două zile fiind verificată grădina care are o suprafață de circa cinci hectare.

Anchetatorii caută indicii cu privire la prezența Luizei în Casa Groazei.

Tot duminică, o femeie a sesizat Poliția Caracal de faptul că, aproape de locul unde a fost căutat telefonul fetei a văzut haine de damă aruncate în boschete. Și aceste probe au fost luate de anchetatori pentru a fi expertizate.

Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ