Let’s move for a better world a donat aparatura Technogym pentru Centrul de Zi din Dumbrăvița! FOTO-VIDEO

65

Centrul de zi din Dumbrăvița se poate mândri de ieri cu o sala de kinetoterapie nou-nouță, excelent dotată pentru nevoile copiilor, totul fiind posibil în urma donației făcute de clubul de fitness

Clubul a câștigat concursul național Let’s move for a better world organizat de producătorul de aparate fitness, iar conform promisiunilor, Centrul de zi a fost dotat cu aparatură profesională, mult mai durabilă în comparație cu ce se găsește în zona de retail. La începutul săptămânii Raluca Bașu, brand managerul Nextfit a vizitat din nou Centrul de zi de pe strada Kos Karoly, pentru a ne prezenta în mod oficial donația.

În primăvara acestui an, peste 700 de oameni au adunat MOVEs pentru a ajuta ca NEXTFIT să câștige concursul național, iar copiii de la Centrul de zi să beneficieze de condiții mai bune în sala de kinetoterapie. Competiția a fost organizată în scop caritabil la nivel mondial, iar în fiecare țară, câștigătorul a avut libertatea de a spirijini cu aparatură o organizație neguvernamentală.

Alina Lozici, directoarea centrului a fost încântată de a participa la competiția din sala de fitness, astfel că a mobilizat exemplar angajatele centrului pentru a pune umărul la victorie. Pentru a impulsiona creșterea numărului de participanți, cei de la Nextfit au organziat mai multe eveneminte speciale, printre care trei party-uri și un triatlon special. La cycling s-au implicat din plin și sportivii legitimați la ACS Velocitas Dumbrăvița.

După bilanțul făcut de organizatori, în cele 32 țări cei aproape 200 de mii de participanți au generat în total peste 7.6 milioane de MOVEs, acesta reprezentând 345 de milioane de calorii arse și o pierdere în greutate de 50 de mii de kilograme.

Aproape 10% dintre beneficiarii centrului fac exerciții zilnice, specifice dizabilităților de care suferă, însă kinetoterapeuta Teodora Papa va efectua sesiuni și cu ceilalți copii, totul pentru dezvoltarea echilibrului și a motricității lor.

Sursa: Dumbravita tv

LĂSAȚI UN MESAJ