„E atât de greu de crezut” ce a scris Cioloş pe Facebook?

260

Intima destăinuire „Dragă jurnalule” se transformă în ziua de azi, când îţi împărtăşeşti gândurile tuturor prietenilor virtuali, în „Dragă Facebook”, iar atunci când conduci Guvernul în… „Dragă poporule român”.

Frământat de (in)decizia luată în privinţa alegerii primaririlor în două tururi de scrutin, Dacian Cioloş se destăinuie la cei 44.000 de fani ai săi de pe Facebook, iar dincolo de ei se găsesc milioanele de români:

„Am încercat să iau decizia cea mai înțeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-și asuma răspunderea dată de poziția pe care o are. Nu vreau să dau lecții nimănui. Îi rog doar, cu respect și incredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni și din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor”.

Alin Bloju, unul din cei care au comentat afirmaţia lui Dacian Cioloş, nu l-a menajat defel: „La investirea lui Cioloș, l-a susținut și PSD-ul. Nu? Probabil la acele negocieri dinainte de investire o fi fost vreo ciornă cu litere de mână, cu lucrurile care nu trebuie schimbate. Cred că Dragnea scrie frumos „de mână”. Ce părere aveți dle Cioloș?”

I-a răspuns chiar Dacian Cioloş: „Ceea ce fac îmi asum in fața conștiinței mele, domnule Bloju. Chiar e atât de greu de crezut?”.

Premierul Dacian Cioloş nu a apelat la o ordonanţă de urgenţă şi a lăsat Parlamentului grija să rezolve chestiunea alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Citeşte şi: Cioloş s-a spălat pe mâini de chestiunea alegerii primarilor în două tururi: decizia, la Parlament! VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ