După nouă ani, Julio Iglesias revine la Timișoara. O nouă categorie de bilete pentru spectatori

826

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor va cânta alături de fiul său, Julio Iglesias Jr. în Piața Libertății din Timișoara, pe 15 mai, cu începere de la ora 18.30, conform programului anunțat deja de organizatori.

Timișorenii vor putea să asculte pentru prima dată un duet al celor două generații Iglesias, într-un spectacol special, plin de romantism și emoție. Cei prezenți vor putea audia melodiile celebre ale lui Julio Iglesias, precum ”Manuela”, ”Nathalie” sau ”Abrazame”. Mai mult, cei prezenți vor avea ocazia de a asculta, în premieră absolută, versiuni live ale melodiilor incluse pe cel mai recent material lansat de artist în toamna anului trecut, ”Mexico”.

“Suntem extrem de încântați că, după aproape un deceniu, reușim să îl readucem pe Julio Iglesias la Timișoara, de data aceasta alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.  Dacă în 2007 peste 20.000 de timișoreni cântau alături de Julio refrene celebre, de data aceasta sperăm ca numărul lor să fie și mai mare, mai ales că vremea se anunță a fi una extrem de frumoasă și caldă la ora concertului”, afirmă Andreea Petică, Event Manager, Quantum Media.

Ca urmare a faptului că biletele de acces s-au vândut într-un ritm alert în ultima perioadă, organizatorii estimează că acestea se vor epuiza până la data concertului, motiv pentru care au decis crearea unei noi categorii de bilete, “standing” (în picioare). Cele 500 de bilete au prețul de 65 de lei fiecare și se pun în vânzare astăzi, 9 mai.

Pentru a preveni neplăcerile cauzate de eventualele restricții de trafic, dorim să îi informăm pe timișoreni că lucrările pentru amenajarea scenei din Piața Libertății vor începe vineri, 13 mai 2016, motiv pentru care accestul în piață va fi restricționat începând de vineri, ora 8.00, până duminică, ora 00.00. De asemenea, circulația tramvaielor va fi oprită în ziua evenimentului, pe 15 mai, au transmis organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate folosind mai multe modalități:

–        online, de pe eventim.ro sau de pe julio.funticket.ro,

–        cu ridicare directă din rețeaua magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas și din benzinăriile OMV,

–        de la casa de bilete din incinta Iulius Mall Timișoara amplasată în zona de intrare în supermaket-ul Auchan,

–        de la casa de bilete special amenajată în Piața Libertății din Timișoara chiar în ziua evenimentului.

Accesul în Piața Libertății se va face exclusiv pe bază de bilet de acces.  Evenimentul este organizat de Quantum Media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ