200 de elevi şi studenţi pasionaţi de IT se întrec la Timişoara. La ce competiţie participă

2044

200 de elevi şi studenţi pasionaţi de IT din toate colţurile ţării îşi dau întâlnire la Timişoara, în perioada 13 – 15 mai. Aceştia vor participa la un concurs naţional de programare, iTEC, care a ajuns la cea de-a IX-a ediţie.

Competiţia este organizată de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara şi este compusă din şase probe, şi anume: Algoritmică, Application Development, Mobile Development, Web Development, Embedded Development şi Graphic Design.

Concursul iTEC este un proiect care face parte din programul CHECK-OUTimișoara, programul care invită tinerii la descoperirea orașului, a locurilor nevizitate până acum, dar și la conectarea cu ceilalți tineri și cu întreaga comunitate, prin cât mai multe activități în aer liber. CHECK-OUTimișoara reprezintă sloganul proiectului „Timișoara Capitala Tineretului din România” care, de asemenea, încurajează tinerii să verifice, să inspecteze și să cunoască orașul parcurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ