După ce a făcut minuni la conducerea Tarom, timișoreanul Werner Wolff a fost îndepărtat. Cine i-a luat locul

198

Florin Susanu a fost propus în funcția director general al TAROM, miercuri seara, de Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la TAROM, în locul lui Werner Wolff. Propunerea este susținută și de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Miercuri seară, în cadrul AGA, a fost numit și un nou Consiliu de Administrație al TAROM, format din Mircea Tudosie, director la Poșta Română, Sorin Paul Stoicescu, Petre Neacșa, secretar general în cadrul Ministerului Transporturilor, George Rotaru, director al Aeroclubului Român, Gabriela Mocanu, consiliera ministrului Cuc și Luminița Ivan, funcționar din Ministerul Transporturilor.

Ministrul Răzvan Cuc a declarat, miercuri seară, la TVR 1, că urmează să fie ales un nou Consiliu de Administraţie la TAROM, din care vor face parte „oameni cu greutate din aviaţie, oameni care vor să salveze compania”.

După numirea noului Consiliu de Administrație, aceștia au decis demiterea lui Werner Wolff din funcția de director general și înlocuirea acestuia cu Florin Susanu, director de zbor în cadrul TAROM.

Werner Wolff, fost şef al reprezentanţei BMW Timişoara-Arad, a fost numit, la data de 20 noiembrie 2017, director general al TAROM, de către CA al companiei aeriene. Wolf a fost atunci al patrulea director în mai puţin de trei luni, după ce Daniela Dragne a demisionat din funcţie. Până la numirea la Tarom, Wolff a fost director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bava­ria. La Tarom, Wolff avea un salariu brut de 45.441 de lei, lunar, conform datelor de pe site-ul Tarom.

Timișoreanul Werner Wolff a făcut minuni la Tarom, iar compania a raportat anul trecut cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. A reușit să restructureze întreaga activitate, să renegocieze contractele și să reducă dramatic pierderile. Cu toate aceste lupta politică l-a îndepărtat de la conducere.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ