După 26 de ani, o tânără dată spre adopție, în Florida, își caută originile. Cere ajutor pe Facebook pentru găsirea părinților

1741

La începutul anilor 90, imediat după Revoluția din Decembrie 1989, mii de copii au luat drumul străinătății, fiind adoptați de familii din Anglia, Germania, Belgia, Olanda și alte țări din Europa, dar mulți dintre ei au trecut Oceanul Atlantic, ajungând la familii din Canada sau Statele Unite.

Este și cazul Marianei, acum o tânără de 27 de ani care își caută originile. S-a născut la Arad, în 1990, într-o familie care ori nu a putut ori nu a vrut să o crească. A ajuns tocmai în Florida, în Sud-Estul Statelor Unite ale Americii, acolo unde a avut o viață pe care, cel mai probabil, nu l-ar fi avut aici, la Arad, lângă mama care i-a dat viață.

A plecat din Arad la vârsta de un an. Un singur an… Nu știa să vorbească, probabil abia atunci începuse să facă primii pași, nu știa nici măcar ce înseamnă „mamă”. A plecat în Florida și acum, la 26 de ani distanță, vrea să îi vadă pe cei care i-au dat viață.

În urmă cu două zile, tânăra născută în Arad, care după naștere a fost botezată cu numele Mariana, a postat pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, un text în speranța că își va găsi părinții biologici. Își caută trecutul și răspunsurile la întrebările ei.

Tânăra are speranțe mari după ce un alt copil care s-a născut în Arad și-a găsit părinții după o lungă perioadă grație aceluiași grup de pe facebook.

Numele meu românesc a fost LĂCĂTUȘ MARIANA, sunt născută în ARAD și adoptată în SUA.

Îmi caut familia biologică, dar din păcate nu am prea multe informații. Am 27 de ani și aveam un an când am venit în Florida. Nu cunosc numele complete ale părinților mei, însă numele de familie ale mamei sau tatălui meu trebuie să fie LĂCĂTUȘ, ca al meu. Un prieten apropiat de-al meu, adoptat de asemenea din Arad, și-a găsit de curând familia biologică, cu ajutorul acestei comunități de pe Facebook. Faptul că i s-a dat SHARE în România și ajutorul și susținerea atâtora voluntari, i-au împlinit visul!! M-aș bucura nespus să mi se întâmple și mie asta. Pentru mine înseamnă totul să-mi găsesc familia biologică, trecutul și răspunsuri la întrebările mele!!!

Vă rog, dați SHARE postării mele și haideți să găsim familia mea biologică, cu implicarea voastră a tuturor știu că poate fi posibil. Vă mulțumesc foarte mult tuturor!”

cautari familie

sursă: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ