După 2 luni în care a lăsat oamenii să stea în noroi, Primăria ameninţă cu amenzi firma care lucrează pe Calea Martirilor

421

Nemulţumirile locuitorilor din zona Calea Martirilor, care a intrat în şantier, au ajuns şi la urechile primarului Timişoara. Oamenii se plâng că firmele care execută lucrarea o fac neglijent şi ei trebuie să trăiască în noroi. Acum, autorităţile ameninţă firma cu amenzi dacă nu astupă şanţurile, lăsate aşa încă din octombrie.

“Dacă am adus laude celor care lucrează la Pasajul Jiul trebuie să spun cuvinte de dojană faţă de cei care lucrează la Calea Martirilor. Nu s-a arătat respect faţă de cetăţeni şi îi înţeleg pe aceştia în nemulţumirea lor faţă de mizeria pe care au fost nevoiţi să o îndure. Nu s-au făcut punţi de acces la case. Sunt oameni în vârstă, sunt copii, dar nu e o plăcere pentru nimeni să umble pe un şantier cu atâta mizerie. Noi nu putem decât să amendăm firma şi o vom amenda, dacă nu va lăsa lucrurile în bune condiţii la venirea iernii. E o limită până la care poţi fi înţelegător, dar aici s-a întrecut această limită”, a declarat Nicolae Robu, primarul Tmişoarei.

Şantierul presupune lărgirea Căii Martirilor la 4 benzi în zona de ieşire din oraş spre Giroc. Primăria plăteşte din bugetul local 2 milioane de euro pentru lucrări, dar acestea au dus până acum numai la… mizerie.

LĂSAȚI UN MESAJ