Dunărea a scos la suprafață și ultimul trup neînsuflețit din familia pierită în apele sale, în tragedia de la Coronini!

228

Și cel de al patrulea membru al familie Jurji a fost scos la mal de apele Dunării. Reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, la 3 km de Coronini în Clisura Dunării, a avut loc un accident de circulație pe DN57 notează infocs.ro.

Un autoturism în care se aflau şoferul şi cei 4 membrii ai familiei Jurji din Sicheviţa: tata, mama şi doi copii, a plonjat în apele fluviului de la o înălțime de 10 m. Locul respectiv este într-o curbă deosebit de periculoasă în care de-a lungul anilor au avut loc mai multe accidente. Din mașină a reușit să scape doar șoferul. Ceilalți 4 s-au înecat: cel mai mic avea 3 anişori iar cel mai mare, tatăl – avea 47 de ani.

Prima a fost găsită soția, pe malul sârbesc, la aproximativ 30 de km de locul accidentului, vis a vis de Sfinița. A urmat fiica cea mică pe malul românesc la circa 15 km de Coronini, apoi fiul de 22 de ani tot pe malul sârbesc iar acum – capul familiei pe malul sârbesc în apropierea locului în care a fost găsită și soția lui.

Autoritățile sârbești au îngropat cadavrul în țara vecină, într-un cimitir internațional. Asta chiar dacă familia a anunțat că dorește repatrierea cadavrului și făcea pregătiri pentru a-l redauce acasă. Cazul este similar cu cel al Vandanei Jurji – soția înecatului. Sârbii au procedat la fel spunând că legile lor nu permit păstrarea cadavrelor la frigider dacă s-a stabilit identitatea și cauza morții.

LĂSAȚI UN MESAJ