Dumnezeu iubește aceste zodii! Nativii care au toate șansele să ajungă în Rai!

634

Considerate persoane altruiste, oneste și care caută mereu dreptatea, trei zodii beneficiază de ocrotirea divină, având șansele de a ajunge în Rai.

Acești oameni deosebiți sunt născuți cu precădere în trei dintre zodiile de mai jos:

Săgetător

Mai sincer și mai corect decât Săgetatorul aproape că nu există. Este justițiar, astfel că el va împărti dreptatea, restabilind ordinea pe Planetă. Chiar dacă cineva îi face rău, nu ripostează. Pentru că nu e deloc răzbunator, ci caută să înțeleagă motivele care l-au determinat pe adversar să acționeze astfel. Practic, se poate spune că este trimisul lui Dumnezeu pe pământ pentru a-i învăța pe oameni adevărul Său.

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanței sunt blande, liniștite și foarte diplomate. În tot ceea ce fac, acționează cu foarte mult tact, lăsând impresia perfecțiunii. Au rolul de mediator între oameni și reușesc să îi facă să se înțeleagă chiar și pe cei mai înrăiți dușmani.

Taur

Taurul e puternic, astfel că nimic nu îl doboară. Este extrem de generos cu cei din jur și reușeste să aducă zâmbetul pe chipurile celor necăjiți. Are o carismă inegalabilă, astfel că prezența lui este căutată de cunoscuți. Are o blândețe rar întâlnită și care te face să spui că, pe bună dreptate, a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

sursă: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.