Dublă crimă în nordul țării. Cine sunt bărbaţii care au ucis cu bestialitate două femei

532

Două femei de 53 şi 65 de ani au fost omorâte, marţi seară, într-o locuinţă din localitatea Bârsău de Sus, judeţul Satu Mare. La scurt timp, poliţiştii i-au găsit şi pe făptaşi. Este vorba despre doi bărbaţi din Debrecen, Ungaria, care au intrat în locuinţă dându-se drept vânzători ambulanţi.

Alarma la 112 a fost dată de către o rudă a uneia dintre cele două victime. Seara, aceasta le-a văzut trupurile neînsufleţite de pe geamul casei. A dorit să intre în locuinţă, dar nu a reuşit, astfel că a cerut ajutor la 112.

Potrivit publicaţiei Presasm.ro, la scurt timp de la comiterea crimei, bărbaţii care le-au omorât pe cele două femei au fost opriţi în trafic de către poliţişti. Este vorba despre doi bărbaţi din localitatea Debrecen, Ungaria. Pentru a intra în casa uneia dintre femei, aceştia s-au dat drept comercianţi ambulanţi şi intenţionau să vândă plapume. Cel mai probabil, cele două au fost atacate în momentul în care femeia a încercat să le plătească produsul achiziţionat.

Cele două femei erau vecine şi obişnuiau să se viziteze des. Cel mai probabil, aşa se explică şi faptul că ele două erau împreună în momentul în care au fost omorâte.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ