DSP recomandă sistarea oricăror activități, indiferent de numărul de participanți 

105

Direcția de Sănătate Publică a Judetului Timiș aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că se restricţionează activităţile culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment în spații închise, cu participarea a peste 100 de persoane, până în data de 31.03.2020, cu posibilitatea de preungire.

Totodată, Direcția de Sănătate Publică a Judetului Timiș, recomandă sistarea defășurării tuturor evenimentelor publice-activități publice sau private, în incinte sau în aer liber-indiferent de numărul de participanți, până la data de 31 martie 2020.

Ca urmare a situatiei epidemiologice datorata necesitatii gestionarii bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei, SE SUSPENDA activitatea cu publicul la Compartimentul de Evaluare a factorilor de risc din mediul de viață și muncă (EFRMVM), din cadrul DSPJ Timiș, până la data de 31 martie 2020, cu excepția solicitarilor temeinic justificate,a actelor necesare derulării proiectelor finanțate prin fonduri publice, precum și a actelor necesare a solicitarilor de obtinere a autorizatiei sanitare de functionare, precum si avizarea autorizatiilor sanitare de funcționare existente in conformitate cu prevederile Ordinului Ministerul Sănătăţii nr. 1.030/2009 privind aprobarea procedurilor de reglementare sanitară pentru proiectele de amplasare, amenajare, construire şi pentru funcţionarea obiectivelor ce desfăşoară activităţi cu risc pentru starea de sănătate a populaţiei.

În conformitate cu cele mai sus menționate, desfășurarea activității de relații cu publicul se va realiza doar prin intermediul poștei, telefonului/faxului și/sau poștei electronice.

Adresă poștală: Strada Lenau, nr.10, Timișoara, jud.Timiș

Telefon: Tel.: 0256/494.680, 0256/494.682 Fax: 0256-494667

E-mail: avize.autorizari@dsptimis.ro avize@dsptimis.ro

În acest moment, la nivelul judeţului Timiş, sunt 420 persoane, izolate la domiciliu şi 59 persoane aflate în carantină şi monitorizate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Judeţului Timiș.A fost suplimentat personalul DSPJ Timiș prin detașarea unor medici epidemiologi.

LĂSAȚI UN MESAJ