Drumul spre Muntele Mic, deschis pe o bandă

157

Drumul județean 608A, care duce spre Muntele Mic, a fost deschis circulației, puțin după ora 15:30. Șoseaua fusese închisă din cauza zăpezii și a viscolului.

„Vă anunțăm că DJ 608A, tronsonul Telescaun – Muntele Mic a fost deschis circulației rutiere pe o bandă, urmând să se deschidă și restul părții carosabile pe parcursul zilei”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Se circulă în continuare în condiții de iarnă, iar ANM a emis un nou cod galben de vreme rea, valabil până vineri, 7 februarie, ora 23:00, în zona înaltă de munte.

Fenomene vizate: intensificări ale vântului și ninsori viscolite, care vor reduce semnificativ vizibilitatea. Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu maximă prudență, și să aibă autoturismele echipate cu lanțuri antiderapante, lopată și săculeț cu nisip.

Pompierii au ținut să precizeze că turiștii aflați pe munte nu s-au aflat nicio clipă în pericol, ei fiind în vacanță la schi. De asemenea, nu au fost turiști blocați pe drumul județean. Vă amintim că un grup de copii cu autism se află în excursie pe munte.

LĂSAȚI UN MESAJ