Druckeria se întoarce acasă, pe Dan Păltinișanu

1534

ASU Politehnica Timișoara revine pe stadionul Dan Păltinişanu. Deocamdată doar pentru un singur meci, cel contra lui Corvinul Hunedoara, din Liga a 3-a.

Drukeria revine acolo unde îi este locul și se simte acasă, în Peluza Sud a marelui oval bănățean. Pentru o singură partidă fanii părăsesc micuțele tribune ale arenei Știința în care și-au stabilit cartierul general în ultimii patru ani.

Revenirea violeților pe Dan Păltinișanu are loc în această seară, la un an distanță de la ultima prezență în peluză, duelul de Cupă cu Ripensia din primăvara anului 2015. De data acesta meciul celor de la ASU va conta pentru Liga a 3-a, etapa a 22-a, iar adversară va fi Corvinul Hunedoara. Oaspeții au anunțat că vor fi susținuți și ei de o galerie, astfel că duelul se anunță unul spectaculos atât pe gazon, cât și în tribune.

ASU Poli vine pe arena de 32.000 de locuri din postura de lider al seriei vestice. Gruparea condusă de Sorin Brîndescu are un punct peste principala urmăritoare Metalurgistul Cugir și două peste Performanța Ighiu. Corvinul e pe locul cinci al seriei și e una dintre echipele bune ale eșalonului.

Biletele de intrare la meci vor fi disponibile la stadion înaintea partidei, dar și în următoarele locații: Piata Libertatii, D’arc, U-man, Bierhaus, Yugoslavia, Tornado. Tichtele de acces au prețuri de 5 lei (Peluza Sud) şi 7 lei (Tribuna I).

Partida va începe la ora 19.

LĂSAȚI UN MESAJ