Droguri la ghiveci și la borcan. Traficanți din Timiș, prinși în flagrant de DIICOT! Foto

415
O grupare de traficanți de droguri de risc a fost destructurată, vineri, de polițiști și procurori DIICOT. Membri grupării au fost prinși în flagrant și oamenii legii au descoperit 3 kilograme de cannabis la perchezițiile efectuate.
”Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog Timișoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au depistat în flagrant delict trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 49 de ani. Ulterior, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș. Activitățile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în cultivarea și comercializarea ilegală de cannabis”, transmit oamenii legii.
Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut în apropiere de municipiul Timișoara, județul Timiș, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de cannabis, 9 ghivece cu plante de cannabis aflate la maturitate și pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitați muguri de cannabis uscați, precum și grindere și alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor. În total au fost ridicate peste 3 kg de cannabis.
Trei persoane au fost conduse la audieri, o persoană fiind reținută pentru 24 de ore. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ