DRDP Timișoara are director nou

90

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara are un nou director. După plecarea în pensie a longevivului Horațiu Simion, la conducerea instituției a fost adusă o altă persoană cu activitate îndelungată în cadrul acestei instituții.

Începând de miercuri, 20 aprilie, conducerea DRDP Timişoara va fi asigurată de Nicoleta Pordea (foto), prin decizia Consiliului de Administrație al CNAIR S.A. din data de 15 aprilie. Nicoleta Pordea ocupa anterior postul de director Întreținere DN și Autostrăzi DRDP Timișoara.

Pordea este absolvent al Universității Tehnice Timișoara, Facultatea de Construcții – Specializarea Căi ferate, drumuri și poduri. Activitatea ei s-a derulat preponderent la DRDP Timișoara, cu începere din 1995. De-a lungul anilor, a ocupat, la Regionala Timișoara, posturi de inginer, apoi șef Serviciu Licitații Contracte, director adjunct Investiții și director adjunct Exploatare. În perioada mai 2018 – ianuarie 2019, a fost director al Direcției Dezvoltare Autostrăzi și Drumuri Expres, în cadrul CNAIR.

DRDP Timișoara a fost condusă, până săptămâna trecută, de Horațiu Simion, care a lucrat aproape patru decenii la „drumuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ