Drama unei fetițe de 13 ani. Trei indivizi au făcut-o să trăiască un coșmar

192

O adolescentă de 13 ani a fost violată de trei tineri, care au luat-o cu forța de pe stradă. Cazul șocant a avut loc în comuna Fărcașele, din județul Olt, în urmă cu o două zile, iar luni, cei trei agresori au fost reținuți.

Poliţia a fost sesizată de către mama fetei. Acesta a povestit că fiica ei mergtea pe stradă, în comuna Osica de Jos, atunci când a fost urcată cu forţa într-o maşină în care se aflau doi bărbaţi, notează Agerpres.

“O femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism ce se deplasa spre comuna Fărcaşele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că a fost violată. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi doi bărbaţi, cu vârstele de 21 şi 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forţa, deplasându-se pe un câmp, unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 de ani, care la rândul său ar fi violat-o pe minoră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi cu acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, urmând ca marţi să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Caracal.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ