„Trusă de intervenţie rapidă” pentru drumarii din vest. A fost pusă în funcțiune o stație de producere a bitumului. Foto-Video

113

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara se modernizează. La finalul săptămânii trecute a pornit o staţie de producere a bitumului, staţie care aparţine de DRDP şi care este utilizată de angajaţii Direcţiei.

„La Centrul de Întreținere și Coordonare Orțișoara, aflat pe autostrada #A1, a început fabricarea în regie proprie a mixturilor asfaltice, prin Secția Producție a DRDP Timişoara. Laboratorul de Drumuri a efectuat analizele la faţa locului pentru bitumul livrat. Fabrica de mixturi asfaltice face parte din „trusa de intervenție rapidă” cu care #CNAIR a echipat Direcţiile Regionale din țară. Mixtura asfaltică produsă va fi utilizată la lucrări de întreţinere de pe raza SDN Arad. Fabrica are o productivitate de cca. 60 de tone/oră”, transmite DRDP Timişoara.

Asfaltul produis aici va fi folosit şi în alte zone după ce gropile de pe raza SDN Arad vor fi plombate. În vestul ţării, programul de reparaţii din această lună presupune plombarea a peste 17.000 de metri pătraţi de gropi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ